yogateacher & lover

Sarah De Ruyter,
Wonderful Studio

Voor zij die bewuster en sterker willen worden. Voor zij die met een open geest op zoek zijn naar eerlijkheid, liefde en vooral ook zelfliefde.

Verbind je lichaam en geest voor meer welzijn

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In ut odio blandit, vulputate velit non, euismod ipsum. Maecenas in lacinia mauris. Donec efficitur sapien risus, eu luctus nunc convallis ut.

Aliquam erat volutpat. Etiam ac sagittis erat, in bibendum mauris. Phasellus vel metus ultrices tortor commodo venenatis. Nulla gravida eros magna.

Zonder schaduw,
geen licht

Ik ben Sarah De Ruyter, 27 jaar en mama van een zoontje.

Na een auto-ongeval heb ik vijf jaar met heel veel fysieke pijn geleefd. In 2018 kwam yoga en meditatie op mijn weg en een nieuwe wereld ging voor mij open.

Ik leerde dat mijn pijn het gevolg was van de pijn aan de binnenkant. Yoga opende mijn ogen en ik leerde voelen wat ik moest voelen, ik ging door veel (oud) verdriet, liet los wat mij ziek maakte en groeide verder tot wie ik vandaag ben.

Zonder de schaduwen had ik niet geweten hoe mooi het licht kan zijn.

Yogafilosofie, Tibetaans Boeddhisme, traditionele Chinese geneeskunde, anatomie, aromatherapie… het is maar een klein deel van mijn studie dat ik elke dag toepas in mijn leven en van daaruit deze kennis met heel veel liefde doorgeef.

Yoga groepslessen die ik geef

Om mind en body, yin en yang op één lijn te krijgen

Zen Yoga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Hatha Yoga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Restoratieve Yoga

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ervaar hoe yoga en meditatie je pijn en klachten kan helpen verdwijnen.